Az esküvői ruha különleges ékszere: a cipő


Rég volt már az, hogy a fehér ruhához kötelező volt a fehér cipő. De hogy milyet válassz? Coco Chanel óta tudjuk, hogy „a legszebb szín a világon az, amelytől szépnek érzed magad.” Az esküvői előkészületek során sokat olvashatsz arról, hogyan válassz magadnak cipőt: legyen kényelmes, hordd előtte néhány napig, hogy megszokja a lábad, válassz a párodhoz illő sarokmagasságot, a lábfejed szélességéhez mérten hegyes vagy kerek orrút, tűsarkút vagy lapos talpút, matt vagy lakk felületet. De gondoltál már arra, hogy a fehéren, ekrün vagy bézsen kívül akár feketében, pirosban vagy kékben is az oltár elé állhatsz? Hála az égnek ez ma már nem csak stílusikonok divatmagazinok-béli távoli világa, hanem egyre több nő keresi a stílusához és az esküvő hangulatához leginkább illő különleges kiegészítőket. Az alábbiakban megmutatom, hogy egy vibrálóan életteli cipő a menyasszonyi ruha legszebb ékszere lehet.

Ugye milyen gyönyörű ez a vibrálóan kék Manolo Blahnik?

cipok_01_resize

A formabontó fekete, merész és szexi külsőt kölcsönöz viselőjének, mégis van valami klasszikus elegancia ebben a fekete-fehér párosításban:

cipok_02_resize

Mit gondolsz erről a nyárutó levendulaillatát idéző liláról? Romantikusoknak kötelező fordulat a csokor-cipő összhangja:

cipok_03_resize

Egy ilyen bátor színválasztást egészen biztosan évekig emlegetni fog a vendégsereg:

cipok_04_resize

Tökéletes pillanatokból kevés van, így ma már az számít luxusnak, ha ezeket megörökítetlenül hagyod. Egy különleges kiegészítő, egy csipetnyi extravagancia vagy egy magával ragadó pillanat a fotóst is inspirálja. A nagy napok titka mindig az apró részletekben rejlik. Gondolkoztál már például azon, hogy te milyen színű cipőben éreznéd magad a legszebbnek?