Minden nő szép, te is az vagy


Minden nő szép, te is az vagy, ezt szögezzük le már az elején! Nem csak azért, mert életed nagy napján egy komplett hadsereg dolgozott rajtad: a hajadon, a körmödön, a sminkeden, a ruhádon, a bőrödön, az alakodon. Ez mind egyértelmű, az energia-megmaradás törvényét te is ismered, a befektetett energia nem vész el. De nem ezért mondom, hanem azért, mert neked is van legalább egy olyan szerethető tulajdonságod, amely az elmúlt évek alatt nyomot hagyott az arcodon. A jóságod, a kedvességed, az intelligenciád, a segítőkészséged, a szelídséged, a vadságod, az egyenességed, az őszinteséged, a nyitottságod, a kitartásod, az elhivatottságod, az erőd, az elszántságod. Neked is van valamid, ami szebb, mint másé, az egyik profilod, a hosszú szempilláid, anyukád szeme, apukád szája, a nagyi orra, egy fitos fül, esetleg kettő, egy pár gribedli a szád szegletében, néhány szeplő, kacéran kunkorodó tincsek, a karcsú derekad vagy a sportos vádlid.

Közel 400 nőt fotóztam már, menyasszonyok, kismamák, anyák – menedzser, sportoló, hobbiszakács, újságíró, jogász, közgazdász,orvos, informatikus, lakberendező…
Nem, nem a fellegekbe beszél az, aki azt mondja, a szépség belülről fakad. Én csak a tükröt adom és megmutatom, hogyan érdemes belenézni.

– Vona Timi –