Két ember, egy lélek és egy csipet varázslat


Csilla és Tomi egy különleges hangulatú vízparti helyszínen képzelték el a nagy napjukat, amihez a Duna Garden Hotel tökéletes választásnak bizonyult.Pár perc autóútra Budapest szívétől, mérhetetlen nyugalom és harmónia fogadja az ide látogatókat. Nem is gondolni, hogy néhány óra múlva ez a városszéli oázis egy pezsgő, forró buli helyszínévé változik.

csilla5_resizeNem könnyű a tökéletes esküvőt megvalósítani, de Csillának és Tominak sikerült. Csilla, köszönhetően az okos döntéseknek (pl. jól megválasztott esküvőszervező, megbízható szakemberek) és gondos időbeosztásnak maximálisan ki tudta élvezni a nagy napot. Bár mindenki így képzeli, mégis ritkán látok ilyet, hogy az esküvő napján semmi feszülés, semmi eszeveszett kapkodás, csak az önfeledt készülődés marad a párnak. Vidáman, hatalmas nevetésekkel, pezsgőzéssel, remek hangulatban telt a készülődés. Könnyed és laza volt az egész, mint a nyári szellő.

A Duna parti helyszín, a motorcsónakos kirándulás, az egyedi és stílusos ruhák és letisztult kiegészítők, a pazar ételek, az egyszerű elegancia, az emelkedett majd később felforrósodott hangulat összességében olyan izgalmas összhatást keltett, hogy nem volt nehéz dolgom: csodaszép fotók készültek.

A stílus maga az ember, mondják, és ez milyen igaz! Az igazán stílusos emberek egész személyiségükben azok. A stílus nem csak a ruhákban és kiegészítőkben méretik meg, hanem ott lakik a gesztusokban, a másik emberhez való hozzáállásban, a beszédben, az egyenes gerincoszlopban, de ott ül az arcon is.

Harmónia. Egyensúly. Tűz. Szeretet. Figyelem. És egy csipet varázslat. Csilláék nagyon tudnak valamit: önmagukkal harmóniában élnek, laza, kiegyensúlyozott és boldog emberek. Róluk elhiszem, hogy a házassággal valóban megérkeztek valahová, ahová régóta szerettek volna eljutni.

– Vona Timi –